Bulldogságunk története

20 év álmodozás után megszületett Pocok, aki az első bulldogunk és mint ilyen, mindörökké szívünk kellős közepében a helye. Egyelőre Pocokról szól ez a blog, később majd a többi bulldogról is, akik bulldogítják mindennapjainkat.

Happy Birthday Pocok!

2010.08.03. 20:52 | pinkbull | Szólj hozzá!

Igen, igen, túl vagyunk a szülinapozáson - habár ajándék csak holnap lesz -, és a tortázáson is. Tehát íme a fényképes beszámoló, sajnos igen röviden, mivel éppen lemerült a fényképezőgép akkumulátora. :( Ez az én balgaságom eredménye, mert nem töltöttem fel. Szerencsére a lényegről sikerült 1-1 képet készíteni.

A tortát az asztalnál ülve várta Pocok, szép masnival a nyakában, amit azért egy ideig szoknia kellett. A gyertyát együtt fújtuk el, viszont az evés már kinek-kinek a saját táljából, a saját helyén történt. Mi nem kóstoltuk ugyan meg a tortát, de Pockot, Bubut, Ladyt és Speedyt elnézve (sőt, este Lordnak is vittünk egy dupla szeletet), igazán finom lehetett. :)

Happy Birthday Pocok, our little princess! We love you forever.

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkbull.blog.hu/api/trackback/id/tr812196794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: születésnap szülinap gyertya ajándék torta pocok birthday masni bulldog egy éves birthday cake
süti beállítások módosítása