Bulldogságunk története

20 év álmodozás után megszületett Pocok, aki az első bulldogunk és mint ilyen, mindörökké szívünk kellős közepében a helye. Egyelőre Pocokról szól ez a blog, később majd a többi bulldogról is, akik bulldogítják mindennapjainkat.

George & Gina

2010.09.29. 22:34 | pinkbull | Szólj hozzá!

Éppen ma két hetesek a kicsi babzsákok, noha már jóval nagyobb babzsákok, mint amilyenek születésükkor voltak. :) Nevük is van már, a kisfiú George Clooney Full of Mischief, a leányzó pedig Gina Lollobrigida Full of Mischief. A nevekből kiderül, hogy ők még Gigim előző "mamijának" a csöppségei, én csak pótanyuka vagyok. :)

Egyébként minden a lehető legnagyobb rendben van velük, szerencsére és persze Gigivel is.

Egy ma délelőtti, róluk készült videót szeretnék megosztani veletek, amin Gigikém rettentően kómás fejet vág, de azért álmosan is tudja a dolgát a drága. :) Imádom őt és a kis porontyait is, remélem, hogy rendszeresen hallok majd a törpök felől a leendő gazdiktól.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkbull.blog.hu/api/trackback/id/tr152333409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: george clooney gina lollobrigida bulldog bébik full of mischief
süti beállítások módosítása