Bulldogságunk története

20 év álmodozás után megszületett Pocok, aki az első bulldogunk és mint ilyen, mindörökké szívünk kellős közepében a helye. Egyelőre Pocokról szól ez a blog, később majd a többi bulldogról is, akik bulldogítják mindennapjainkat.

Technikai okokból a buli elhalasztva

2010.02.19. 09:29 | pinkbull | Szólj hozzá!

Lefújtuk este Csengő mami buliját, de persze néhány nap múlva megtartjuk. Az ok persze Pocok. Úgy tűnik, hogy lenyelt valami idegen tárgyat, majd ma a röntgenen kiderül, így koplalásra van ítélve ma estig. Most persze minden áron enni szeretne, mintha tudná, hogy nem lehet. Máskor bezzeg én könyörgök neki, hogy egyen. Ez olyan "murphys". :)

Azért adtam 2 kekszet Csengőnek, hogy érezze a törődést, nagyon ízlett neki. Büszke is vagyok magamra. =)

A legújabb mutatványa pedig az étkező székekre felugrálás. Mindkét bulldog olyan, mint az Órarúgógerincű Felpattanó, legalábbis én még ilyen ugri-bugri kutyákat nem láttam. Pláne bulldogban. :) Csak éppen amíg Pocok lelóg a székről minden irányba, Csengő kétszer is elférne rajta. Hiába, ő csak 6,5 kiló. Illetve remélem már kicsit több, mert ez egy hétfői adat, amikor ugye varratszedésen voltunk vele. Pocok azonban most fogyott kicsit, és ma tovább fogy majd az egész napos nem-evésnek köszönhetően. Túléli persze, hiszen alapvetően nem sovány, sőt. :)

Mindenesetre este okosabbak leszünk és remélhetőleg hétvégén be tudjuk pótolni Csengő szülinapját.

Holnap pedig irány a kiállítás, remélem Pocok megint élvezni fogja. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkbull.blog.hu/api/trackback/id/tr601772506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: pocok röntgen bulldog csengő szülinapi buli idegen tárgy lenyelése kontraszt anyag
süti beállítások módosítása