Bulldogságunk története

20 év álmodozás után megszületett Pocok, aki az első bulldogunk és mint ilyen, mindörökké szívünk kellős közepében a helye. Egyelőre Pocokról szól ez a blog, később majd a többi bulldogról is, akik bulldogítják mindennapjainkat.

Nagy utazás

2010.05.03. 13:56 | pinkbull | Szólj hozzá!

Ez a nap is eljött - sőt, azóta el is múlt -, el kellett búcsúznunk Csengőtől. Szombat reggel háromnegyed hatra vittem ki a Noéra, hogy 11 másik ebbel neki vágjanak egy új életnek, egy új országban, új család oldalán. Nem csináltunk semmilyen felhajtást, az utolsó pillanatig ugyanúgy teltek a napok, mint máskor, de szombat hajnalban már látszott a Mamin, érzi, hogy valami készül. Izgatottan toporgott, holott máskor 9 előtt felkelni sem volt hajlandó, szaladt a kocsihoz és figyelmesen szemlélődött útközben. Midőn pedig megérkeztünk a Csordakút úti állatotthonhoz, minden fűszálat megszaglászott, alaposan. A kocsi már várta őt is, de az utolsó pillanatig velem maradhatott, sétáltunk, beszélgettünk. Ömlött a nyál a szájából, ami szintén a stressz jele, azt hiszem, akkor érezte meg, hogy el kell mennie.

Én tettem be a szállító boxba, kisebb ellenkezésével dacolva, megkapta kedvenc, sípolós Mike-ját (remélem egy ideig megtartják neki a németek) és közben hol hangosan, hol magamban beszéltem hozzá. Tudjátok, a szokásos butaságokat, hogy Minden rendben lesz, Légy jó mamika, Nem kell félni, Nagyon szeretlek, stb. Nem tudom, mennyit értett meg ezekből, de látszott rajta a kétségbeesés.

Szerencsére Mamit kemény fából faragták és mostanra biztosan kiheverte az utazás sokkját, elkezdett beilleszkedni új környezetébe, új családjába. Nagyon várjuk a híreket róla, remélem ma már kapunk is.

Addig is itt vannak az utolsó fényképeim a kicsi Mamuszról. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkbull.blog.hu/api/trackback/id/tr531971170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: utazás örökbefogadás csengő francia bulldog ideiglenes befogadás noé állatotthon
süti beállítások módosítása