Bulldogságunk története

20 év álmodozás után megszületett Pocok, aki az első bulldogunk és mint ilyen, mindörökké szívünk kellős közepében a helye. Egyelőre Pocokról szól ez a blog, később majd a többi bulldogról is, akik bulldogítják mindennapjainkat.

Szülinapi előkészületek

2010.02.18. 10:08 | pinkbull | Szólj hozzá!

Csengő mami ma lett hét éves, tehát szülinapozunk. Éppen kekszet sütök nekik, majd kiderül milyen lesz, de azért leírom a receptjét, hátha kedvet kap valaki. :)

2 ek. teljes kiőrlésű tönkölybúza liszt, 1 ek. olíva olaj, 1,5 ek. aprított petrezselyem, 2 ek. tejföl, 5 dkg reszelt sajt, 1 egész tojás. Ezeket mind jól összekeverjük és sütőpapírral bélelt tepsire adagoljuk kiskanállal, tallér formájúra ellapogatva az adagokat. 200 fokra előmelegített sütőben sütjük meg és elvileg a sütőben kell hagyni kihűlni. Nekem ez az adag 2-3 tepsire elegendő, így nem várom meg, hogy a sütőben hűljön ki, lehet, hogy emiatt nem lesz olyan ropogós. Majd utólag megírom. :)

Torta is lesz ám, ami bárányos bio konzervből készül, a házi kutyakeksz lesz hozzá a dekoráció és természetesen gyertyát is teszünk rá. No, nem hetet, csak egyet, a jelzést kedvéért, meg mert a kutyák annyira nem rajonganak a tűzért.

Pocok és Csengő egyelőre, mit sem sejtve alszanak a helyükön, Pocok időnként forgolódik, mint a grill malac, Csengő ugyanabban a pózban 2 órája. Édesek nagyon. :)

Tegnap labdáztunk Pocokkal, nagyon ügyesen apportíroz, persze mindig jól megdicsérem. Csengő viszont elirigyelte a sok simogatást és fogott egy labdát, odadöcögött hozzám, hogy most őt is meg lehet ám szeretgetni. Persze a labdát esze ágában sem volt ideadni nekem, így aztán eldobni sem tudtam neki. Peckesen járkált, szájában a lasztival és percenként odaszaladt hozzám a jól megérdemelt dicséretért. =) És még mondja valaki, hogy buták a bulldogok. :D

Képek és beszámoló a szülinapi buliról holnap várható. Maradjatok velünk! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkbull.blog.hu/api/trackback/id/tr511768328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: születésnap torta pocok csengő apport kutyakeksz
süti beállítások módosítása