Bulldogságunk története

20 év álmodozás után megszületett Pocok, aki az első bulldogunk és mint ilyen, mindörökké szívünk kellős közepében a helye. Egyelőre Pocokról szól ez a blog, később majd a többi bulldogról is, akik bulldogítják mindennapjainkat.

Statisztika

2012.11.28. 10:00 | pinkbull | Szólj hozzá!

Wow és wow... Belekukkantottam a blog.hu statisztikámba és mit látok? Komoly közérdeklődésre tart számot a téma, amit "Az érem két oldala" c. posztban feszegettem én is. Ugyanis azelőtt több, mint másfél éve írtam az utolsó blogbejegyzést, mégis 197 lapletöltés történt 2 nappal ezelőtt, az ominózus bejegyzés születését követően.

Köszönöm, hogy ennyien elolvastátok, hogy ennyi mindenkit foglalkoztat még, hogy milyen a magyar kutyások megítélése külföldön és milyen a magyar kutyás helyzet Magyarországon.

Mint, hogy a változások korát éljük és mindenféle spirituális nézet szerint, mai napság igen jelentős változások zajlanak az univerzumban, így talán, sőt biztosan, kihat mindez a kutyás életre is. Tehát itt is változások jönnek és jönniük is kell, bízzunk benne, hogy valamely jobb irányt veszünk, a kutyák számára jobbat.

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkbull.blog.hu/api/trackback/id/tr374931238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: statisztika látogató lapletöltés
süti beállítások módosítása