Bulldogságunk története

20 év álmodozás után megszületett Pocok, aki az első bulldogunk és mint ilyen, mindörökké szívünk kellős közepében a helye. Egyelőre Pocokról szól ez a blog, később majd a többi bulldogról is, akik bulldogítják mindennapjainkat.

Elválaszthatatlanok

2010.02.03. 12:33 | pinkbull | Szólj hozzá!

Igen, elválaszthatatlanok vagyunk Pocok meg én. Ő tökéletesen meg van győződve róla, hogy nincs a világon olyan elfoglaltság, amelyben ő ne vehetne részt mellettem. ( Szerintem van. =) ) Például amikor fürdöm, a kád elé fekszik, vagy bevonul a ketrecébe, ami szintén a fürdőszobában van felállítva, esetleg felugrik két első lábával a kád szélére és kukucskál befelé. Pedig nem túl egészséges a hátsó lábakon pipiskedés. Egyszer, amikor még kisebb volt, betettük magunk mellé, mikor együtt pancsoltunk a párommal, arra számítván, hogy amint víz éri, sürgősen ki akar majd menni. Hát fenét! Még meg is volt sértődve, amikor teleportáltuk a fürdővízből. Október legvégén, egy kevésbé hideg napon pakoltuk el télre a medencét a kertből, Pocok persze tiszta erőből tapicskolt a bokáig érő vízben is. Azt hinné az ember, hogy újfundlandi vér csörgezed az ereiben. :)

Majd nyáron meglátjuk, mennyire komolyak a víz iránti gyengéd érzelmei. :)

Másik mániája a rágás, mint minden kiskutyának. Eleinte (hiába a soknál több játék) leginkább a kezünkön, lábunkon gyakorolt, pici, tűéles fogacskáival. Néztünk is ki úgy, mint aki egy csapat vadmacskával hált. :) Mostanában, mióta kicserélte a fogazatát, inkább a játékait rágcsálja, de némelyiket olyan erővel, hogy csodálkozom azon, még épen vannak. E percben épp egy lyukacsos, piros, gumilabdát koptat. Odakint viszont szakad a hó, már megint.

Az elválaszthatatlanság részét képezi az is, hogy természetesen együtt alszunk, bár ez nem volt így első perctől kezdődően. Előbb meg kellett győzni a páromat, hogy elférünk hármasban is a franciaágyon. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkbull.blog.hu/api/trackback/id/tr11725173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: úszás pocok fürdés víz labda bulldog rágás
süti beállítások módosítása