Bulldogságunk története

20 év álmodozás után megszületett Pocok, aki az első bulldogunk és mint ilyen, mindörökké szívünk kellős közepében a helye. Egyelőre Pocokról szól ez a blog, később majd a többi bulldogról is, akik bulldogítják mindennapjainkat.

Boldog hétköznapok

2010.01.20. 22:25 | pinkbull | Szólj hozzá!

Gyakorlatilag minden napomat teljes egészében Pocokkal töltöm, amióta nálunk van. Néhány órára persze időnként magára kell hagyjam, de igyekszem mindenhová elvinni, ahová lehet. Így aztán igen gyorsan ment az összeszokás, egymásba szerelmesedés. :)

Jöttek sorra az oltások és féreghajtások, illetve pár hét után egy kis csirke allergia, de ezt egy krémmel és tápváltással sikeresen orvosoltuk. Valójában ki kellett próbálnunk néhányféle tápot, mire kikötöttünk annál, amit máig eszik, de nem csinálok most reklámot neki. :)

Az első hetekben még mindig az alvás volt a legfontosabb napi programja pindurkámnak, amit különféle édesnél cukibb pozíciókban ejtett meg.

Nos, ennyit ízelítőül, a teljesség igénye nélkül.

Nagyjából duplázódott kéthetente a súlya, mivel ilyen rendszerességgel jártunk oltásokra, és ezen alkalmakkor tudtunk mérlegelni.

Ma elnézve a 15,5 kilós testecskét, szinte hihetetlen, hogy alig néhány hónapja mindössze másfél kiló volt. Borzalmasan nőnek ezek a "dögök". =)

Nincs az embernek ideje kibabázni magát, ha csak egyetlen kiskutyája van, olyan hamar nagykutya lesz belőle. Na nem mintha nagynak ne imádnánk.

Ám nézzük, mik is voltak azokban a hetekben a kedvenc játékok a néhány ébren töltött órában. A szürke plüssegérke, ami a második bejegyzésben szereplő képeken is látható, egy csomóra kötött frottír előke, üres papír kéztörlő guriga, vanílíás túrókrémes doboz, danone actimel kiürült doboza, plüsskutyus, ami máig nagy lieblingje (azt cumizva szokott elaludni :)), egy műanyag hengerformájú kalitka, benne csörgővel, szerintem eredetileg cicajáték és egy picike, rózsaszín plüss teknős. Huh, felsorolni se volt kevés, de ezzel a sokmindennel jól megfért a rezidenciáján, vagy akkor, ha kitettük a nappaliban a plédjére, hogy mászkáljon.

Az evés egy ideig nagyon jól ment, másodpercek alatt eltüntette a kaját, egy idő után azonban elkezdett finnyáskodni és tökéletesen rapszodikusan enni. Véleményem szerint ma sem túl jó evő, de szerencsére ez nem látszik rajta. Mindenki, aki meglátja, azonnal lekövérezi, de csak akik egyáltalán nem értenek a bulldogokhoz. Bulldogosok lehet, hogy soványnak mondanák inkább. =)

És felhergelni is rendkívül könnyen sikerült Pockot, erről videós bizonyíték is van. :)

 

 

Legyen ma estére ez a két videó a záróakkord, legközelebb pedig mesélek arról, hogy milyen vad ötlete támadt a páromnak. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkbull.blog.hu/api/trackback/id/tr491688942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: alvás pocok játékok bulldog tápváltás
süti beállítások módosítása